• Cirque Capricieux

    The greatest one woman show on earth!

Traditionell cirkus möter nycirkus – freakshow möter saga – lindansös möter karusellhäst på rymmen

… missa inte CIRQUE CAPRICIEUX med Silea

19 april kommer cirkusen till Teater Halland!

Stora scenen förvandlas till en förtrollad plats, den blir nostalgisk men ändå modern och fantasier och karusellhästar får ströva fritt och vilt. I Cirque Capricieux tar internationellt kända cirkusartisten Silea publiken med på en resa till en spännande värld fylld av cirkusgalopper, glädje, galenskap, magi, lindans och mycket mer.

Förtrollande drömsekvenser blandas med en dynamisk lindans i världsklass.

I den här soloshowen jonglerar artisten Silea mellan sin karaktär cirkusdirektören och de andra knäppa, sneda och älskvärda figurerna i Cirque Capricieux. En imponerande konstnär som övertygar med ett brett spektrum av skicklighet, utstrålning och charm. Vemodiga sånger, översvallande rockringedanser och cirkuskonster i en härlig blandning.

Som trådar i ett spindelnät lindar kraften i drömmarna sig långsamt runt showen. Pratar verkligen cirkushästen på scenen? Vad är dröm och verklighet? Vem bestämmer egentligen över vårt liv?

Förtrollande drömsekvenser blandas med en dynamisk lindans i världsklass. Energin ökar allt efter att spetstygen faller och skuggorna skingras … ingen lämnas oberörd av Cirque Capricieux, platsen vi alla bär inom oss. En föreställning med en hög konstnärlig och artistisk nivå med en touch av filosofi …

Cirque Capricieux – platsen finns inom oss alla!

Silea är cirkusartisten från Tyskland som tillbringat somrarna i Morup/Långås. Hon har tidigare setts i Carl-Einar Häckners föreställningar där hon agerat assistent.

I soloshowen Cirque Capricieux bjuds publiken på en rafflande föreställning där Silea själv gör alla rollerna, allt från cirkusdirektör till exentriska karaktärer.