Laddar Evenemang

« All Events

  • Det här event har passerat.

”Tangotoner & tapas” | Torsdagskonsert på Foajéscenen

30 mars, 19:00

- 240kr - 270kr

Marie Öhrn sjunger egna tolkningar till svenska argentisk tango med en av Sveriges bästa musiker på Bandoneon, Mikael Augustsson. En kväll med tangotoner och tapas!

 OBS! Förköp rekommenderas.

marie-ohrn-tango-5686-2-hakan-elofssonEn dag tog Marie kartan över Stockholm och tog sig runt till sitt livs adresser. Hon kom förbi ställen där hon bott, arbetat, caféer där hon väntat förgäves. Hon återuppväckte drömmar, kärlekar, förödmjukelser, misslyckanden och sin längtans stunder. Minnen av ett liv i Stockholm dök upp som textrader i Maries huvud. Hon skrev ner dem på kartan, på kvitton och lösa lappar.

Det har blivit Tangokonsert nr 2, personliga tolkningar av argentinsk tango. Musiken är av Cobian, Discepolo, Gardel, Razzano, Piazzolla och Troilo. Mikael Augustsson spelar bandoneon.

Maries och Mikaels konserter bygger på samtalet mellan det speciella tangodragspelet bandoneon och Maries röst. Musiken och sången kommer till sin rätt i de mindre salongerna, i tätt samspel med publiken.  Marie Öhrn |  Mikael Augustsson


Argentisk grilltapas ingår i biljettpriset

Tapastallrik med tunnskivad flankstek, chorizo, manchegoost och grillad paprika samt aioli på krispig sallad ingår i biljettpriset. Vår krögare har inspirerats av matkulturen i Argentina och Spanien och i baren finns goda viner, öl samt kaffe. Ev allergi eller särkost kan meddelas jenny.serholt@teaterhalland.se i god tid.

Biljettpris: Vuxen 270 kr inkl tapas, Med Scenpass 240 kr inkl tapas.

Singel-special! I samarbete med Singel i Sverige bjuder vi in er som är medlemmar att att mingla kl. 18-19.00 – och till specialpriset 240 kr inkl tapas. Köp då särskild Singel-biljett <3 Singel i Sverige tar emot dig i foajén.

Baren är öppen från kl 18.00 innan konserten och i pausen.
Konserten beräknas vara ca 1,5 tim inkl paus.

Detaljer

Datum:
30 mars
Tid:
19:00
Pris:
240kr - 270kr
Evenemang Categories:
, ,
Evenemang Taggar:
, , ,

Arrangör

Teater Halland

Plats

Teater Halland Stora Scen
Birger Svenssons Väg 28E
Varberg, 43240 Sverige
+ Google Map