Laddar Evenemang

« All Events

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Skavet | Stad och land

8 november, 2018, 19:00 - 21:00

- Fri entré

Författaren Tomas Bannerhed växte upp i södra Småland och bor sedan 90-talet i Stockholm. 2011 debuterade han med romanen ”Korparna” som bland annat tilldelades Augustpriset. Inför arbetet med romanen växte intresset för fåglar och deras litterära potential och idag titulerar sig Tomas också hobbyornitolog. Tillsammans med fotografen Brutus Östling gav han 2015 ut fågelsprosasamlingen ”I starens tid”.  I sin senaste roman ”Lugnet” (2018) skildrar Tomas Bannerhed begär och ensamhet i millennieskiftets Stockholm.

För Skavet läser Tomas Bannerhed ur ”Lugnet” varvat med ett samtal om sitt författarskap. Med en lokal panel samtalar han sedan om relationen mellan stad och land, centrum och periferi, om en landsbygd vi lämnat i sticket och om en längtan tillbaka dit. Moderator, Petra Johansson konstnärlig ledare. Art Inside Out. 2018 samarbetar Art Inside Out med Teater Halland gällande Skavet.

KAROLIN KENT – Konstnär med fokus på rörelse och bildkonst. Hennes arbete syftar till att provocera det kreativa sinnet för emotionellt, intellektuellt och fysiskt engagemang. Karolin bor på landet i Sjönevad utanför Falkenberg.

(Tidigare Skavet-teman och gäster finner du här).


Plats: Foajéscenen, Teater Halland

Foajén öppnar kl 18:00. Servering av vin, öl, smörrebröd m m. Samtalet börjar kl 19:00.

Detaljer

Datum:
8 november, 2018
Tid:
19:00 - 21:00
Pris:
Fri entré
Evenemang Kategorier:
, ,
Evenemang Taggar:
,

Plats

Teater Halland Foajéscenen

Detaljer

Datum:
8 november, 2018
Tid:
19:00 - 21:00
Pris:
Fri entré
Evenemang Kategorier:
, ,
Evenemang Taggar:
,

Plats

Teater Halland Foajéscenen