Laddar Evenemang

« All Events

Säg inget till någon – Offentlig Föreställning

28 april, 15:00 - 17:00

Välkommen på en helgföreställning av Säg inget till någon där du efteråt har möjlighet att fika med skådespelarna och få reda på deras hemligheter. Hur lär man sig repliker? Kan man lära sig att gråta? Vad är skillnaden mellan att skådespela på tv eller scen? En rolig efter-middag som är ett måste för alla teaterintresserade!

Ett spännande familjedrama för årskurs fem och sex om det komplicerade som kan hända när barn tar ansvar för sina föräldrar. Om hemligheter och lögner som råkar uppstå när man gör allt för att ingen ska bli ledsen.

I klassrumsföreställningen Säg inget till någon, involveras publiken från första stund genom hemliga lappar och förtroenden som inte får avslöjas. Pjäsens båda barn, 11 och 13 år, trasslar in sig i en härva av lögner när de försöker göra rätt och ta hand om de vuxnas känslor.

Hur ska man göra om man gillar mammas nya kille, fast pappa är ledsen? Kommer han att krisa ännu mer om han får veta att man träffat honom? Vad kan man säga och vem kan man prata med? Och hur gör man när man själv nästan spricker av alla hemligheter?

Läs mer om Säg inget till någon

Detaljer

Datum:
28 april
Tid:
15:00 - 17:00
Evenemang Kategorier:
, ,
Evenemang Taggar:

Detaljer

Datum:
28 april
Tid:
15:00 - 17:00
Evenemang Kategorier:
, ,
Evenemang Taggar: