Laddar Evenemang

« All Events

Livet är en schlager

17 maj - 24 maj

”Livet är en schlager” är en berättelse om drömmar hopp och ett annorlundaskap

Gästspel på Teater Halland under perioden 17 – 24 maj 2017

Berättelsen är inspirerad av Jonas Gardells fantastiska film och handlar om – att alla kan och får vara med fast man ser olika ut!

Berättelsen handlar om vänskapen mellan en ung kille, David, och hans förre detta assistent Helena. David har skapat musiken till en blivande stor hit. Helena stjäl obetänksamt Davids låt trots att hon vet att det är fel. Berättelsen ser ut att vara en framgångshistoria, men är det verkligen så?

Handlingen behandlar ämnen som lojalitet och svikna drömmar. Vilka är vi som människor? Vilken plats har vi i samhället? Det blir frågor som ställs på sin spets i musikalen. Historien växlar mellan tro, hopp och vänskap. Men även mellan svikna löften och ett annorlundaskap. Berättelsen tar upp frågor som alla människor funderar över idag. Vänskap, tro och gemenskap. Samtidigt tas frågan upp – Vilken plats har jag bland andra människor?

PS Gymnasieskola gästspelar på Teater Halland med föreställningar för särskilt inbjudna under denna period. Vid frågor är ni välkomna att kontakta Carina Severinsson, lärare, tel 0706-365162.

Projektet stöds av:    cid_171260

Detaljer

Börjar:
17 maj
Slutar:
24 maj
Evenemang Categories:
, , , ,
Evenemang Taggar:
, , , ,

Arrangör

Teater Halland

Annan

Premiärdatum
17 maj 2017
Gästspel av:
Peder Skrivares skola - gymnasiesärskolan och esteteleverna

Plats

Teater Halland Stora Scen
Birger Svenssons Väg 28E
Varberg, 43240 Sverige
+ Google Map