Laddar Evenemang

« All Events

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Osminkat | Sing-along med ensemblen i Halland Love Stories

22 februari, 2018, 19:00 - 21:00

- Fri entré

Var med i uppladdningen inför premiären av HALLAND LOVE STORIES. I kvällens OSMINKAT bjuder vi in till sing-along med ensemblen ur Halland Love Stories och samtal om skådespeleri.

Foajén öppnar kl 18:00. Servering av vin, öl, smörrebröd m m.
Programmet startar 19:00

HALLAND LOVE STORIES Om den där pirrande känslan som tar över allt. Värmen. Blickarna. Väntan vid telefonen och lusten som svämmar över. Känslan av att vara utvald, älskad och oövervinnerlig. När filmen plötsligt övergår i färg och soundtracket börjar. – Och om den stora förkrossande sorgen när allt tar slut. Bottenlösheten. Och famlandet efter halmstrået. Teater Halland har fångat upp kärlekshistorier i Sverige idag. Lyssnat och inspirerats till att göra musikalen. Det blir roligt, kittlande och outsägligt sorgligt. Kärlekshistorierna får sällskap av Per Gessles musik.

MEDVERKANDE

  • Filip Adell
  • Emilie Dimitrakopoulou Sahlén
  • Petter Heldt
  • Rebecka Sjöwall
  • Daniel Träff
  • Tove Wiréen

OBS, begränsat antal platser.


I Osminkat får du möta konstnärerna utanför scenen. Där samtalar Anna Sjövall, vår konstnärliga ledare, med skådespelare, regissörer, dramatiker, kompositörer, scenografer, kostymdesigners, maskörer och ljusdesigners om den konstnärliga processen.

Hur går repetitionsarbetet till? Hur ser ett rollarbete ut? Hur skapas en scenografi och vad är det för skillnad mellan att rita en teaterkostym och att designa ett plagg till affären? Varifrån kommer idéerna och lusten? Välkomna till ett inspirerande samtal för alla nyfikna.


Detaljer

Datum:
22 februari, 2018
Tid:
19:00 - 21:00
Pris:
Fri entré
Evenemang Kategorier:
, , , ,
Evenemang Taggar:
, , ,

Plats

Teater Halland Foajéscenen

Detaljer

Datum:
22 februari, 2018
Tid:
19:00 - 21:00
Pris:
Fri entré
Evenemang Kategorier:
, , , ,
Evenemang Taggar:
, , ,

Plats

Teater Halland Foajéscenen