Laddar Evenemang

« All Events

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Doc Lounge #27 | Ingen sommar utan krom

4 februari, 2016, 19:00 - 22:00

- 70kr

Raggare och Rockabilly! På scen: Edward C Johansson!

Vi cruisar vidare i säsongen med filmen om den legendariska Cruisingen i Lysekil! På scen står Hallands egen rockabillykung Edward C Johansson!

19.00 Mingel & Musik I 20.00 Film

Film: Ingen sommar utan krom

För dryga 30 år sedan var det inte riktigt rumsrent. Idag omnämns Cruisingen på midsommardagen i Lysekils turistinformation som en av sommarens största tilldragelser… Annelie Olsson, regissören bakom filmen Welcome to Järbo State som vi visade våren 2013, är tillbaka med en ny film – Ingen sommar utan krom – om den legendariska Cruisingen i Lysekil, folkfesten vid havet där midsommardagen är smyckad i krom, läder och prickiga kläder. En film om att glida runt, i bilar med anor, gott utrymme och med känslan av att trivas tillsammans. Raggarkulturen, detta nordiska fenomen med starkt fäste i Sverige, lockar inte bara bilentusiaster. Det handlar om så mycket mer än bilar – det är musik, kläder, gemenskap och inte minst ett gediget kunnande och intresse. Livsstilen där en har lika kul även om en går på tomgång!

Regi: Annelie Olsson I Land: Sverige I Språk: Svenska I Text: Ingen I Längd: 53 min

På Scen: Edward C Johansson

Kvällen till ära ställer vi en gammal going på scen: halmstadmusikern Edward C Johansson – Hallands egen rockabillykung! Det blir låtar ni känner igen från 50- och 60-talet och han ser till att ni kommer i bästa cruising-stämning!

När vi släpper biljetterna skickar vi ut ett härligt nyhetsbrev. Passa på att skaffa dig ett GULDKORT för vårsäsongen då. Försäkra dig om att du får det genom att maila till  info@teaterhalland.se

Detaljer

Datum:
4 februari, 2016
Tid:
19:00 - 22:00
Pris:
70kr
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:
, ,
Webbplats:
http://doclounge.se/calendar/ingen-sommar-utan-krom

Detaljer

Datum:
4 februari, 2016
Tid:
19:00 - 22:00
Pris:
70kr
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:
, ,
Webbplats:
http://doclounge.se/calendar/ingen-sommar-utan-krom