Programmet för våren ute nu!

Ett sprakande härligt program har just kommit från tryckeriet och är på väg ut till Hallands turistbyråer, bibliotek, caféer mm. Vill du inte vänta med att ”bläddra” så kan du ladda ner programmet som PDF här. Anna Sjövall skriver några rader om allt som du kan vänta dig under våren och lite smått om kommande höst:

Tack alla frisörer, busschaufförer …

… fotbollsspelare, kuratorer, skilsmässopar, vanilj-latte-tjejer och väntan-på-uppehållstillstånd-killar. Tack för att ni har berättat. Tack för första kyssen, första dansen, hånglet och sexet. Tack för dumpningen på snapchat och väntan på brevet i veckor.

Tack för de fantastiska ögonen och den fina rösten. Tack för alla danser, för blommorna och flirten på stranden. Tack för skilsmässan och sorgen när han plötsligt dog. Tack för att ni delat med er. Tillsammans kommer era historier bli föreställningen HALLAND LOVE STORIES, en musikal med Per Gessle-låtar. Missa inte den.

I vår fortsätter vi också att spela vår dolda klassrumsföreställning VIKARIEN, vi håller öppet på torsdagskvällarna med SKAVET, OSMINKAT, DOC LOUNGE och olika gästspel.

Och så gör vi Harold Pinters PRESSKONFERENSEN, Sveriges största föreställning i ett samarbete mellan 23 teatrar från Malmö i söder till Luleå i norr. På gator och torg möter vi en kulturminister som tidigare var chef över säkerhetspolisen. Ministern tycker att kultur och säkerhet handlar om samma sak: ”Att kontrollera människors tankar och känslor.” – Vad tycker du?

Anna Sjövall
VD och konstnärlig ledare


HÄMTA PROGRAM VÅREN 2018 HÄR


 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *