FOKUS PÅ: Frisörerna, busschaufförerna och kollo-barnens teater!

Tove Wiréen och Petter Heldt medverkar i musikalen Halland Love Stories som har premiär 2 mars 2018.

Alla länsteatrar samlas under en och samma hatt – LTS, Länsteatrarnas Samarbetsorganisation. 21 länsteatrar finns över hela landet och LTS sätter fokus på dem en efter en artikelserien ”FOKUS PÅ” i sina nyhetsbrev. Denna gång har turen kommit Teater Halland att hamna i fokus under rubriken Frisörerna, busschaufförerna och kollo-barnens teater! Hela artikeln kan du läsa här – om våra aktuella produktioner såsom Telemakos, Vikarien och Halland Love Stories.

På Länsteatrarnas hemsida finns också en nypublicerad krönika av Anna Sjövall. Där berättar hon om varför vi på Teater Halland är så angelägna om att sätta upp Harold Pinters pjäs Presskonferensen – och varför vi vill göra den som landsomfattande scenkonstperformance den 10 februari 2018 tillsammans med flera andra teatrar. Krönikans rubrik är ”Konst är livsfarligt”. Se hela Sverigekartan och skriv in platsen där du vill se pjäsen den 10 februari. För dig som bor i Halland kanske Stora torget i Halmstad kan passa fint!

Presskonferensen, nationell performance 10 februari 2018.

(Översta bilden: Tove Wiréen och Emilie Dimitrakopoulou som Penelope och Telemakos i höstens stora satsning på de mindre barnen.)

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *