Biljettsläpp för Doc Lounge som i höst gästar Hylte och Mellbystrand!

Höstens filmsäsong inleds med två kvällar på vift. Först cruisar vi inåt i Halland, till Hylte Forum. Sedan styr vi till Mellbystrands modiga krögare Katarina Toremalm på Kustvägen 45 utanför Laholm. Slutligen avrundar vi med två filmer i teaterns uppgraderade foajé.

– Det kommer att bli två riktiga höjdarkvällar som inleder säsongen och vi ser verkligen fram emot att möta en ny publik i Hylte och Laholm, säger Louise Morberg, projektledare för Doc Lounge Varberg.


15 september | Ingen sommar utan krom | Hylte Forum

Vi tar kärran ner till Hylte Forum och visar filmen om cruisingen i Lysekil! På scen står Hallands egna rocka-billy-kungar Edward C Johansson och Oa Larsson! Ta finåket till Forum för en oförglömlig kväll om livsstilen där en har lika kul även om en går på tomgång!

slider_webbTH

29 september | Bugs | Kustvägen 46, Mellbystrand

Jubileumsfilm på Mellbystrands modigaste krog! Missa inte denna gastronomiska upplevelse! Turnén fortsätter till Mellbystrand i Laholm där vi visar jubileumsfilmen BUGS som handlar om matkonst och insekter. Där firar vi att Doc Lounge-konceptet fyller 10 år!

bugs_1280x720px

27 oktober | Strike a pose | Teater Halland | Teater Halland

Hemma igen. Titta in i kulissen bakom Madonnas succéturné! Nu är vi tillbaka i Teater Hallands foajé! Vi har turnerat klart och kommer hem för att visa filmen om Madonnas danscrew som följde med på den ikoniska turnén Blonde Ambition Tour!

Strike-a-pose_1280x720px

17 november | Tree man | Teater Halland

Säsongsavslutning med julfest! Se filmen om julgransförsäljarnas subkultur på New Yorks gator! Dessutom blir det dans kring granen och glöggmys!


Idag släpps biljetterna och chansen att köpa GULDKORT till höstens alla fyra kvällar.

– Vi hoppas och tror att höstens filmutbud blir uppskattat. Det spänner över hållbarhet och gastronomi, livskriser och dans, tillhörighet och behov av sammanhang samt passion för krom och lack. Och vi vet redan nu att vissa av våra stamkunder från Varberg kommer att följa med oss ner till Mellbystrand, säger Lena Sandersson, PR- och marknadsansvarig för Teater Halland.

12974259_1064331376981140_8745026651956415878_n

Satsa på GULDKORT – för en hel säsong för Doc Lounge Varberg!

Som alltid får du skönt mingel, härlig livemusik, gott att äta och dricka – och nya dokumentärfilmer på en härlig mix av teman. Skaffa dig ett GULDKORT och få alla fyra kvällarna för 220 kr (värde 280 kr). Ta med ditt internetkvitto första kvällen och så får du ditt GULDKORT i handen. VILL DU KÖPA GULDKORT – ANVÄND DENNA LÄNK!

Läs mer om resp film på www.doclounge.se/varberg ellerwww.teaterhalland.se

Gilla oss gärna på www.facebook.se/docloungevarberg så briefar vi dig iinför varje event!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *